Bulgur ryžový

Kód: 2955 2956 2957 Zvoľte variant
1,84 € / ks 15,80 € / ks 68,27 € / ks od 1,84 € / ks 1,53 € bez DPH 13,17 € bez DPH 56,89 € bez DPH od 1,53 € bez DPH 3,68 € / 1 kg 3,16 € / 1 kg 2,73 € / 1 kg
Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant

Ryžový bulgur je výživný druh obilniny, ktorý je ideálny ako príloha k mäsovým a zeleninovým pokrmom, vďaka čomu je skvelou alternatívou k ryži a cestovinám.

Detailné informácie

Podrobný popis

Nedokážete si predstaviť pokrm bez výdatnej prílohy, ale zároveň hľadáte zdravšiu alternatívu k tradičnej ryži a cestovinám? Ponúkame vám ideálne riešenie - ryžový bulgur.

Ryžový bulgur je obilnina, ktorá sa vyznačuje vysokou výživovou hodnotou a unikátnou chuťou. Je nielen chutný, ale aj vďaka svojmu obsahu vlákniny podporuje trávenie a poskytuje vám dlhodobý pocit sýtosti.

Skvelo sa hodí ako príloha ku grilovanému mäsu, rybám, ale aj k rôznym zeleninovým pokrmom. A už ste niekedy skúšali bulgur v šaláte? Vďaka jeho neutrálnemu chuti skvele harmonizuje s rôznymi ingredienciami, či už sú to surové zeleninové šaláty alebo teplé pokrmy.

Ryžový bulgur je jednoduchý na prípravu a flexibilný v použití. Stačí ho uviesť do varu a nechať ho pod pokrievkou povariť. Potom ho môžete pridať do pokrmu ako je, alebo ho ešte lahodne ochutiť bylinkami a špeciálmi.

Ryžový bulgur je výživová bomba, chutná príloha a skvelá alternatíva k tradičným príloham. Skúste ho a presvedčte sa sami!

Prečo si vybrať náš ryžový bulgur:
1. Vysoký obsah vlákniny - podporuje trávenie a dodáva pocit sýtosti.
2. Ľahká príprava - bulgur sa pripravuje rýchlo a jednoducho.
3. Flexibilita v použití - bulgur môžete pridať do šalátov, polievok alebo ho podávať ako prílohu.
4. Zdravá alternatíva - bulgur je ideálnou náhradou ryže alebo cestovín.
5. Chutný a výživný - bulgur je obilnina plná chuti a výživy.

Dodatočné parametre

Kategória: Obilniny
Krajina pôvodu: Taliansko
Zloženie: hrubá ryžová krupica
? Alergény: produkt nie je alergén

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: