Cukor trstinový škoricový

Kód: 2496 2498 Zvoľte variant
1,78 € / ks 14,04 € / ks od 1,78 € / ks 1,48 € bez DPH 11,70 € bez DPH od 1,48 € bez DPH 3,56 € / 1 kg 2,81 € / 1 kg
Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant

Trstinový škoricový cukor je unikátna kombinácia sladkosti trstinového cukru a škorice, ktorá pridáva výraznú a pikantnú chuť k mnohým dezertom a nápojom.

Detailné informácie

Podrobný popis

Predstavujeme Vám niečo, čo zmení váš chuťový zážitok: Cukor trstinový škoricový! Tento produkt je oveľa viac než obyčajný cukor - je to unikátna kombinácia sladkosti trstinového cukru a pikantnej škorice, ktorá sa pretaví do chuti, ktorú budete jednoducho milovať.

Cukor trstinový škoricový je prírodný produkt, ktorý je výsledkom starostlivého výberu a spracovania najkvalitnejších surovín. Pochádza z trstiny, ktorá je známa svojou prirodzenou sladkosťou a škoricou, ktorá dodáva pikantný nádych. Tento cukor je bez umelých prísad a farbív, takže môžete byť istí, že jeho chuť je čistá a autentická.

S Cukrom trstinovým škoricovým sa nikdy nebudete nudiť. Je to ideálny spoločník pre mnohé vaše obľúbené jedlá a nápoje – skvelo sa hodí do kávy, čaju, do pečiva, ale aj do ovocných šalátov a smoothies. Jeho jedinečný a chutný kontrast medzi sladkým a pikantným bude prebúdzať vaše chuťové poháriky pri každom súste či dúšku.

Navyše, cukor trstinový škoricový je balený v praktickom a esteticky atraktívnom obale, ktorý je nielen pekný na pohľad, ale aj pohodlný na používanie. 

Prednosti Cukru trstinového škoricového:

1. Luxusná kombinácia sladkosti trstinového cukru a pikantnej škorice
2. Bez umelých prísad a farbív – čistá a autentická chuť
3. Univerzálny spoločník – skvelý do kávy, čaju, pečiva, ovocných šalátov a smoothies
4. Praktický a esteticky atraktívny obal
5. Zmení a obohatí chuť vašich obľúbených jedál a nápojov

Objavte nový svet chutí s Cukrom trstinovým škoricovým!

Dodatočné parametre

Kategória: Sladké a sladidlá
Zloženie: trstinový cukor, škorica
Krajina pôvodu: Slovensko
? Alergény: produkt nie je alergén

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: